Potrivit Secret Blog un fost angajat Motoarele de cautare, Andre Weyher, a ales sa rupa tacerea si sa spuna cum vede Motoarele de cautare strategiile Optimizarea seo actuale dar si ce s-a schimbat in ultimele luni. Nu se intampla ca in fiecare noapte sa auzi pe cineva de la Google si pe care nu il cheama Matt Cutts sa vorbeasca despre strategii promovare site si optimizare site. Profilul lui Andre Weyher de LinkedIn mentioneaza posturile ocupate la Motoarele de cautare in decursul timpului. In interviul acordat acesta el fi de ajutor webmasterii sa inteleaga cat de cat cum vede Motoarele de cautare anumite strategii si tactici SEO. Inainte ca articolul sa apara cei plecand de la la Google nu au vrut sa comenteze insa dupa aparitie, oficialii motorului de cautare au sustinut ca Andre Weyher nu a ocupat la Motoarele de cautare pozitiile din LinkedIn. Weyher a explicat ca fiecare persoana pornind de la ’search quality team’ acopera o anumita ‘piata’. Despre Link Building, Andre Weyher sustine ca toata lumea a stiut ca Penguin a vizat link-urile dar nimeni nu a crezut ca impactul asupra website-urilor o sa fie atat de mare.

”In acesta etapa Search engine, doar un webmaster fara minte ar putea sa se mai bazeze pe aceleasi practici pe care le folosea impreuna cu succes acum 8 luni”, a spus Andre Weyher. Cand vorbeste de etapa, Weyher se refera la Penguin care a fost updatat la sfarsitul lui Aprilie. Motoarele de cautare a estimat ca o sa afecteze trei la suta dintre rezultatele cautarilor. Apoi au mai fost doua modificari la Penguin, la sfarsitul lui May si inceputul lui Octombrie. ”Sa luam Page Rank ca exemplu; in precedent daca obtineai link incepand cu oricare site cu PR mare era mereu folositor insa in momentul acesta conteaza mai mult tema site-lui, relevanta. Acesta este noul PageRank”, a spus Weyher. Despre inscrierea in directoare, fostul angajat Search engine spune poate fi o metoda inca buna doar daca acele directoare sunt de nisa, bun buna, moderate.

Provenienta backlink-urilor conteaza destul de mult, Weyher afirma ca poate fi important cum arata locul din care se indreapta. Cand poate fi doar o pagina in care sunt ‘atarnate’ mai multe link-uri sau cand exista prea multe link-uri impreuna cu anchor text identic s-ar putea sa fie probleme. In incheiere, Weyher a dat un sfat “Incearca sa construiesti un website la fel ca si cum SEO nu ar face parte din planul tau” de promovare seo

YouTube nu poate fi doar un site un poti sa asculti muzica si sa vezi clipuri amuzante.
Este al doilea mare motor de cautare din lume care te poate ajuta la optimizarea SEO. In acest articol o sa iti scriu concret si noi da un exemplu despre cum poti obtine trafic si beneficii pentru site-ul tau utilizand YouTube.
Clipurile din YouTube apar tot mai destul de mult la rezultatele cautarilor din Google astfel un singur clip incarcat ti-ar putea ajuta destul de mult in privinta traficului. Cum asta? Simplu. Sub clip ai ocazia sa iti pui anumite informatii si sa pui si link-ul websiteului sau blogului pe care vrei sa-l promovezi.
Odata cu siguranta o parte dintre aceia interesati de videoclip vor accesa si link-ul pus de tine. Am promis un exemplu real asa ca poti sa-l citesti in continuare. Deschide Search engine si cauta ‘enter sandman’ este o piesa plecand de la Metallica.
Nu ai cum sa o retazi pentru ca este pe primul spatiu. Desi la primele productie cand cauti ceva mai cunoscut apare Wiki, situatia s-a schimbat. Intra pe YouTube si vei vea ca persoana care a uploadat clipul si-a pus si link-ul blogului. Clipul are mai mult de 62 de milioane de vizualizari. Socoteste imediat ce trafic a avut acel blog cand cel putin Trei la suta dintre aceia care au vizitat clipul au intrat si pe blogul respectiv. Suna corect? Ce ai tu de facut? Sa zicem ca ai un website in care prezinti tipuri de de camioane. Uploadeaza – sau il poti face in aceste locuri – un clip impreuna cu tot felul de camioane si pune asa cum trebuie cuvantul cheie. Filmuletul sa se numeasca de ex. Cele mai frumoase camioane, Categorii de camioane, Camioane performante. E numai un exemplu dar ai prins faza. Nu uita sa iti pui link-ul catre website-ul pe care vrei sa-l promovezi. Linkul il poti pune pe compler site-urile de socializare. Odata cu cat are mai multe vizionari cu destul de are mai multe sanse de a urca si in shearch engine Search engine.

La fel de importanta precum promovarea si optimizare seo in sistemele social media, poate fi si promovarea Optimizare seo (Search Engine Optimisation). La ora din zilele noastre, motorul de cautare GOOGLE, fiind cel mai utilizat motor de cautare de catre utilizatorii in mediul online din Romania, joaca un rol extraordinar de important in generarea de trafic targetat, ajuntand potentialii clienti sa ajunga la o maniera extrem de simpla, la serviciile sau produsele cautate. Poate fi extrem de apreciabil sa tinem cont de toti factorii care influenteaza pozitionarea in topul de cautare Search engine, astfel reusind sa transformati vizitele potentialilor clienti din website-ul dumneavoastra in profit.

Modificarile radicale din cadrul algoritmului de cautare (Penguin & Panda) ne garanteaza faptul ca noul tip de clasificare in topul de cautare Motoarele de cautare se realizeaza nivelul de efort depus si calitatea acestuia in procesul de optimizare si promovare a unui serviciu de realizare website web.

Advertisements