În ultimele luni, stradania mea de a publica si de scris pe website si în presa, în general, dispune într-adevar redus la minim, în liceu, sport si alte angajamente, web-ul este înca un pic “retrogradat într-un colt, si scris articole din a fost ulterior retrase din circuitul agricol. În aceste zile sper sa ma întorc la un ritm decent, postarea ceva mai devreme în timp, un articol foarte interesant citit de curând, si as dori sa se întoarca, aceasta poate fi Michael Gray.
Problema abordata este vasta, dar atinge o problema in crestere in actualul SEO: faptul ca întreaga linie de gândire, care vede “trucuri” rezolvarea. Traducere poate fi destul de clar, în unele cazuri (desi am încercat sa limiteze) am adaugat o referire la situatia de fapt pur “locale”. Lectura placuta!
Michael Gray, de la Wolf-Howl
Când ma deplasez la o conferinta, sau cel putin de câteva ori pe saptamana prin e-mail, sunt intrebat “care sunt secretele tale privind specialist seo“? “Sau” Hei! Pe ce cuvinte cheie te bazezi? Poti sa-mi arati câteva website-uri pe care le urmaresti? “. Atâta timp cât ati câstigat încrederea mea, cu integral acestea, nu cred ca am a va arata nimic. Am facut greseala sa o data, iar trei luni mai târziu am vazut o clona site creat de catre persoana cu care am discutat. Nu e ca nu-mi pasa de a ajuta alte persoane sau vrei sa fi platite, numai pentru ca eu cred ca e înca o parte din rolul meu în comunitate. Dar exista o diferenta între cineva care este la usa ta sa ceara mâncare gratuita si cineva pune intrebarea, “Hei, pot sa merg la pescuit impreuna cu tine, astfel ca am putea învata cum sa pescuiasca singur?”.

Eu nu sunt prima generatie de Optimizare seo la fel ca si altii, am fost în jurul pentru un “timp si am facut o multime de întrebari (uneori proaste), am testat si a facut o multime de greseli mici si catastrofale de-a lungul drumului, m-am impotmolit in blackhat, am încercat sa fac unele lucruri care nu trebuiau, si asa am învatat. Atât de mult din ceea ce se întâmpla în comunitatea Optimizare seo azi nu sa puna întrebari, sa învete si sa învete, sa pierdem timpul, realizeaza concurs de popularitate si drame. Prea multi persoane se concentreze pe gasirea secrete de metode rapide si simplu de a face o multime de bani numai pentru a merge în jurul valorii de si mândriti-va cu el la lume, atunci când ar trebui sa încerce sa învete cum tot ceea ce fac, si ce sa faca atunci când ceva nu merge placut în proiectul lor initiala. Numai pentru ca, cand ceva nu merge placut poate fi gasit exact asa cum au fost la început: fara cunostinte. Si tot ce poti face poate fi sa mergeti vâneaza truc urmatoare Optimizare seo sau specialist seo
Aflati ca Optimizare seo poate fi ca o vânatoare. Fara a învata cum sa se simta în coaste la prada, cum ar fi drive-o, si cum sa omoare sa se hraneasca tine si familia ta, nu vei supravietui. În schimb, toata lumea vrea sa-si întemeieze viata sa pe secretele de SEO. Dar atunci când Search engine a anuntat ca se modifica algoritmul de website-uri pentru a lovi prea optimizate, compler s-au plâns ca în jurul valorii de forumuri si retele sociale intrebi ce se va întâmpla, ce sunt aceste schimbari evaziv, modul în care acestea vor actiona acum ca Motoarele de cautare mascarea acestora de catre mezzuccio arahide bazat pe falsuccia popularitatea link-ul construit pe site-urile de peste mari.
În schimb, la fel ca în povestea celor trei purcelusi, în cazul în care elementele principale ale websiteului vor fi corect, poate fi foarte putin probabil ca exista modificari sau fluctuatii, cum ar fi numai pentru a duce la probleme. În cazul în care forma structurala este buna, în cazul în care continutul este foarte bine scris si bine-tematicizzato websiteului, în cazul în care te-ai gandit la faza de proiectare (si daca au efectuat din nou o faza de proiect), în cazul în care dumneavoastra sociala activa mass-media va fi proportionala odata cu Valoarea absurd de link-uri care website-ul poate fi gasit .. Totul va deveni clar. Continutul poate fi rege, dar cand fundamentul tehnic si popularitatea sunt atât de prost facut ca motoarele de cautare nu pot naviga (Flash si Ajax sunt doua exemple .. dar, de asemenea, structura de link-uri nu gluma), apoi continutul cel mai foarte bine ramân îngropate în pamânt, sau cel destul de mult în SERP ca decat te vei uita odata cu unele ciudat “instrument de magie”. Acesta este o combinatie a tuturor pieselor de lucru impreuna poate fi o alchimie perfecta intre tehnologie, copywriting si marketing, care realizeaza posibila succesul unui site, nici un secret citi pe pagina de carte electronica sau de destinatie odata cu majuscule.
În loc de concentrându-se pe Optimizare seo secrete, mai exact sa se concentreze pe învatarea principale: cum sa setati permalinks, cum de a alege continutul sa scrie, cum sa structureze un website, viteza l, modul de utilizare microdatele, pe baza forumuri si reuniune, probabil, impreuna cu întrebari serioase, totusi. Tu nu se opresc niciodata de învatare: înainte de a redirectiona la secretele si petreaca sute de euro improbabile în cursuri video si software-ul poate fi intrebuintat pentru a urmari grave, multe conventii sau numai pentru a extinde domeniul lor de cunoastere.
Te simti ferratissimo din punct de vedere tehnic? Ei foarte bine, începe sa cumpere carti de marketing, chiar si si clasic.
Cautare organice casa ta arata? Inceput de a studia modul în care AdWords.
Nu deveni un consultant de marketing sau AdWords, dar cunoasterea faptelor impreuna cu care le realizeaza lucrul ta va fi destul de diferit, vei avea o educatie mai larg. Nu ratati Cinci minute din timpul dumneavoastra în spatele vanzatorii sarpe de petrol sunt bani potential ai de pierdut în acest timp sunt destul de mult mai reale decât a încerca sa-si vânda.

Advertisements