“Dieta odata cu banana legate de dimineata” a fost creata legate de Hitoshi Watanabe si sotia sa, Sumiko. Hitoshi a studiat medicina preventiva, iar Sumiko lucreaza la domeniul farmaceutic.
Dieta se bazeaza per consumarea unei banane si a unui pahar odata cu apa la temperatura camerei la masa de dimineata, care duc la pierderea la greutate indiferent legate de ce se consuma per parcursul zilei. Bananele sunt bogate la fibre, vitaminele B6 si C si potasiu.
Dieta poate fi destul de simpla si usor legate de urmat. Aceasta dieta poate fi eficienta numai pentru ca bananele imbunatatesc digestia si stimuleaza metabolismul. Bananele sunt bogate la fibre care provoaca satietate si blocheaza absorbtia unor carbohidrati. Ele trebuie consumate crude, nu gatite sau inghetate.
Poate fi obligatoriu ca masa legate de seara sa fie luata inainte legate de ora 20. 00 si sa fie evitat desertul dupa cina. Poate fi acceptat un singur fruct la cazul la care foamea persista. O alta regula a dietei odata cu banane presupune culcatul inainte legate de ora 24. 00. Sunt interzise produsele lactate si alcoolul. Singura bautura recomandata alaturi legate de mese poate fi apa la temperatura camerei. Mesele trebuie sa contina putine calorii. Cafeaua trebuie evitata dimineata numai pentru un singur nivel legate de glucoza stabil. Absenta lactatelor si a desertului din meniu reduce numarul legate de calorii.
Plan legate de dieta:
Masa de dimineata: una sau mai multe banane, un singur pahar odata cu apa la temperatura camerei
Pranz: orice alegere poate fi acceptata
Gustarea legate de dupa-masa: poate fi permis ceva dulce la jurul orei 15
Cina: se poate manca orice, acest sa fie inainte legate de ora 20. 00. Poate fi interzis desertul
Sunt recomandate exercitiile fizice, insa nu sunt obligatorii. Poate fi important ca la cele 2 mese la alegere sa nu se faca excese. Odata cu ajutorul dietei odata cu banane se pot pierde pana la patru, cinci kilograme per saptamana
Din cate stiu si eu, banana fi de ajutor la scaderea colesterolului si a trigliceridelor. Poate fi destul de adevarat ca tot ce cumparam din piata poate fi tratat, destul de per exterior cat si interior… altfel cum credeti ca pot rezista atata timp, ca numai nu au fost culese ieri…. per tema asta sunt mai multe legate de spus….
Ceea ce prea putini dintre noi cunosc poate fi ca paradoxal, multe companii romanesti conduc la topul actiunilor odata cu banana, ca si cum bananierul ar fi un singur arbust local. La tari subdezvoltate cum ar fi Suedia, Finlanda, a izbucnit un singur scandal monstru odata cu privire la banane, la modul legate de tratare al bananelor verzi la depozite specializate odata cu un singur agent chmic numai pentru a grabi coacerea bananelor. Partea mai neplacuta poate fi ca acele substante au facut boli legate de cancer celor ce manipulau loturile legate de banane din acele depozite, substantele atacand si pielea fetei, urechilor, mainilor. S-a cerut la mod public interzicerea acestor metode, care s-au dovedit extrem legate de toxice. Populatia refuza constant sa consume bananele, afacerile odata cu banane inregistrand scaderi drastice. Bananele comercializate la noi sunt perfect ecologice, romanii sunt buni consumatori legate de chimicale, ei putand slabi pana la greutatea minima posibila, ramanand exclusiv os.
Sa avem seninatatea legate de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat, curajul legate de a modifica ceea ce poate fi schimbat si mai ales întelepciunea numai pentru a realizeaza deosebirea între cele 2 posibilitati

Advertisements