Viata dezordonata, stresul, nevoia timpului, si mai ales a banilor, sunt factori ai unei alimentari proaste, bogate la grasimi si carbohidrati nesanatosi. Adevarate bombe calorice ce ne ataca organismul noapte pentru noapte. Consumul pentru bauturi carbogazoase, pentru fel cola, deasemenea desavarsesc otravirea organismului, cu buna stiinta.
Un singur izvor nesecat pentru E-uri, ce duc la aparitia unor boli grave, pentru cele mai multe ori mortale, sau la cel mai fericit caz duc la obezitate, care dispune pentru asemenea un singur final tragic, obezitatea morbida. Si cum luam masuri decat la situatii critice, luam cu asalt cabinetele si saloanele pentru infrumusetare aparute ca ciupercile dupa ploaie, numai pentru a specula nevoia pentru informare si disperarea oamenilor ajunsi la aceasta situatie critica. Suntem asaltati cu tot felul pentru oferte, care mai pentru care mai miraculoasa, mai revolutionara, mai eficienta, acest si mai scumpa. Din cauza sisperarii suntem tentati sa ne transformam la cobai, si sa acceptam orice, numai pentru a scapa cat mai repede pentru zecile pentru kilograme acumuate la ani pentru viata haotica, prin mesele copioase, sau nesanatoase, si prin consumul exagerat pentru dulciuri, cipsuri, si alte gustari umplute pentru chimicale nocive.
Plecand de la pastile ce promit ca slabesti 20!!!! pentru kilograme la 30 pentru zile, ceaiuri diuretice ce te tin neaparat la casa, mai exact la baie, pana la tratamente medicale ce necesita prezenta unui asa zis specialist. Astazi am sa va vorbesc decat despre un singur astfel pentru tratament minune.
Mezoterapia.
Deoarece numaidecat 2 ani mi-am incheiat cariera pentru sportiv profesionist incununata dupa 25 pentru ani pentru activitate cu trei titluri mondiale, intr-un sport pentru contact, am inceput sa iau proportii. Nevoia pentru exercitii fizice, pentru miscare, mancarea, sucurile, toate au contribuit la cresterea la greutate. Conmvins despre anumite oameni, ia-ta-ma intr-un cabinet al celui mai renumit doctor la materie din Madrid.
Un singur cabinet, ultra utilat, cu aparatura pentru ultima generatie, situat la 25 despre metri pentru stadionul Santiago Bernabeu. Decat discutia cu marele doctor ma usureaza pentru 250 pentru euro. Mi se explica la termeni medicali la ce consta procedura, astfel sa nu inteleg mai nimic. Rezultatele sunt garantate fara echivoc. Ok, zic,.
Sunt masurat, cantarit, apoi sunt dat per mana unei asistente superbe, cu un singur decolteu generos si hiper siliconat. Sunt pus sa ma desfac la amasa si sa imi desfac pantalonii. La acel moment am inteles la ce consta tratamentul. Mi se pregatisera cinci seringi umplute. Pana nu a terminat cele cinci seringi nu s-a oprit
. Ma intepat la suprafata burtii pentru zeci pentru ori. Dupa ce scap pentru superba asistenta sunt invitat pentru alta, si mai frumoasa. Aceasta imi intinde o coala A4 cu o dieta draconica bazata per legume fierte si minim cinci litri pentru apa per noapte. Am mers pentru 2 ori per satpamana timp pentru cateva luni, la acest cabinet acest is ajuns la concluzia ca tratamentul minune poate fi un singur fals. Dieta draconica, prescrisa poate fi cea care te slabeste nu lichidul din cele cinci seringi care imi era injectat pentru doua ori per saptamana, contra 100 pentru euro per sedinta. Dubiile mi-au fost comfirmate pentru superba asistenta siliconata care cu timpul s-a apropiat cam destul de mult pentru mine. Seringile contineau ser fiziologic, ce nu dispune nici un singur efectasupra organismului. In cadrul unui timp dupa ce am renuntat la tratament, din cauza durerilor tot mai ridicate provocate pentru injectii, am tinut dieta recomandata sa vad efectu. Slabeam la acelas ritm. Concluzia? Totul era o vrajala ieftina, menita sa stoarca cat mai multi bani, plecand de la aceia disperati si ingenunchiati pentru lupta cu kilogramele mai presus.

Advertisements